Tuesday, February 9, 2010

Seorang Kawan

Korang ade x kwn yg x lah baik sgt?
Die sbnrnye baik tp cme die x alim n idop die trlalu bebas.
N rmai kwn aku yg len pndang die cm or yg x baik.
Kot la..
Ade gak sorang dr kwn aku x ske aku kwn dgn die.
Dh lme aku kwn dgn die.
Mcm2 aku taw psl die.
Aku ni kira best Friend pmpuan yg die pling syg la.
Itu yg die ckp.

Aku ske yg aku dpt bg advise kt die.
Atleast, he has someone to lean on.
Looking at his life, suddenly my life doesn't seem so bad.
Mgkin aku x bebas cm die tp mk bpk aku selalu ade rmh.
Aku cbe nasihat die tp die msih lg hidup dgn bgitu bebas.
Tp aku rse die lbih baik brbanding dgn 
sbelom die knal aku.

Sronok smbg dgn die.
N die 2 x la sjahat yg mgkin org sgka.
Tp die byk wat silap.
Sume org wat silap an.
Tp kne la brubah.

Wahai kwnku, ko knela cbe cpt skit brubah
sbb kmungkinan in the future I may not be there
to give u advise like I do now.
We will eventually go our own separate ways.


P.s: Ni bkn kisah cinta. Ni psl kwn aku.








5 comments:

Diaries said...

ei,farah kte taw sape yg awk mksdkn...hmm...

cm ne ek first time kte tgk dia mmg first impression kte jatuh...
x sgka rupanya benda yg kte sgka betul...ingt x azim bg taw mse buat mural tu??

-adibah-

nurul hidayah said...

oooo...farah dlm diam2 ha..

Diaries said...

Bkn ke kte yg gtaw? Bkn Azi ah.. Azim bknnye rpt sgt pun dgn die. Dlm diam pe pulak Dayah?

-Farah-

sarahahaha said...

erm...kita ada.
tapi tak rapat gler ah~
cuma ktorg kenal dari kecik,
bila dia membesar dia mcm agak sosial ah..
tindik2 mulut sume..
tp, dia mmg baik ah dgn kita..

Diaries said...

hurmmm..bila dgr awk citer..br paham..muungkin dia dh berubh ckit demi ckit..bagos!! semua org perlukn masa utk berubah..btol x?? so, jgn sbb org disekeliling dia buat dia going nuts plak..so fara?? jd guardian angle plak kat dia?? haha..bagos gak..yg pentg kuatkn keimann awk k??

-anati-

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik