Sunday, February 21, 2010

My Childhood

 
Baru lahir

 
6 bulan  ^-^ 

Kt kaki aku 2 lh bntal bsuk aku. Mle2 bntal bsuk aku bsr 
skit saiz die lps 2 tkar yg bru sarung yg srupe cme 
saiz die lbih kcik. Lps 2 tkar sarung len tp isi die ttp yg lme.
Dh brape thun lmenye bntal 2 teman aku tido.
X silap aku mse aku form 3 kot mk aku buang 
bntal bsuk 2. Ke form 4? Form 4 ke?
Lme giler!! Aku smpan bntal 2 mse 2. 
X silap aku nk jge mke aku dlu an.
Ye ah. aku tkot tmbuh jrawat.
Bntal 2 bknnye brsih sgt.

Lps 2 dlm diam mk aku gi buang bntal 2.
Aku xde ah sdih sgt sbb dh jd biasa lak tnpa 
bntal 2. Tiba2 rse sdih lak n rndu kt bntal 2.
Bntal 2 part of my childhood walopon
amik mse yg lme utk give up bntal 2.
Dh bsr bru buang. 2 pun bkn dgn khendak sndiri
tp mk aku yg buang dlm diam. T_T
Haha~

  
Apsal buruk sgt hairstyle aku nih?

 
Ni bru cun!!! (perasan) ^-^


Kt UK


 
With my bro

 
With my mom


Looking at these pictures, my childhood seemed
quite exciting, doesn't it?
I get to go overseas but I was WAY too young
to appreciate that.
 X silap aku, aku prnh gado dgn bdk kt sne.
aku x ingt sgt la.
Kdang2 memori aku mse kcik rse mcm mimpi lak.
Plik owh.
Anyway, I was saying childhood aku nmpk cm best je an?
Tp teenhood aku boring pun ade gak.
Aku nk gak gi luar negara mse ni.
Bru la taw nk appreciate n enjoy the moment.
Haihh...


 



6 comments:

bellalala said...

mse kcik cun
mse bsr....

Diaries said...

Ape mksud anda?

-Farah-

Diaries said...

best!! childhood la best!! main je keje..hahha..no worries!!

-anati-

Diaries said...

Teah.. But I wasn't old enough 2 appreciate it..

-Farah-

anisss said...

bestnye farah dpt merasa 4 seasons kat overseas..
yela walaupun awk too young to appreciate that
(yeah awk da ulang byk kali)
huhu
tp atleast awk dpt rase
kite ni,satu2 nye tmpat org putih yg pnah pg,australia je
tu pun tgh summer..boring..
haha tp atleast kite dah cukup bsr mase tu utk mnghargainye
lalala

Diaries said...

Ceh anis! Don't rub it on my face. Aku rse bosan dgn idop aku. I need excitement, fun n ADVENTURE!! But I can't do it alone. U R not alone... HAhaha.. MJ

-Farah-

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik