Tuesday, February 2, 2010

Bkn Sbb Cinta Ke?

Ok. Nmpknye ape yg aku tlis dlm post "Is it Because of Love" 2
offended 2 org kwn aku. Anis yg x slalu komen post aku pun
trus komen. Mgkin aku telah mendalamkn lg luka
yg dh sdia ada. Sorila kalo korang terasa.
Tp knp korang x jwb soaln aku?
Korang nangis sbb cnta ke bnde len?

Kalo korang xnk bg a straight answer mknenye
btol la tekaan aku sbelom ni.
Haih..
Jgn la mrh ek? 
Aku tnye je an..
N mmgla btol x smestinye kne nangis sbb laki. 
Kdang kala sbb pmpuan gak an.
Hehe~
Whatever ah.
Asalkn korang bahagia n enjoy idop.
Jgn trlalu sedih.
Idop hnye sementara.
Gotta live like we're dying.
Falsafah Kris Allen 2.
Tnung2knlah mksud yg trsirat.
Whatever la, Farah oi!!

9 comments:

syazaza ;] said...

aku tak bacala post ko sblom ni.. lemme check 1st

syazaza ;] said...

"korang yg lain menangis tu... pastu kan sbb sebenar korang menangis so that korang boleh fight bad perasaan 2. whatever it is.."

antara sedutan comment aku kt post ko sblm ni...

Diaries said...

Haha...

-Farah-

sarahahaha said...

for me...
kita prnh menangis sbb cinta.
tapi bkn cinta bodoh antara lelaki dgn perempuan tu...
even smpi skrg dan kmgkinan selamanya tangisan tu takkn henti.

bellalala said...

mstila
kte pn sllu nangis sbb cinta

bellalala said...

tp nangis utk cnta sorg laki buat mse ni kte rse agak bodoh
sbb tlalu muda utk merasai kepahitan 'cinta'
wlupn cinta x knal usia kan?
sbb byk lg bnda yg prlu kte fokus skang ni

Diaries said...

yup..kte setuju ngn nabila..
kte x penah lagi nngis sbb laki..huhu...


p/s:lme nye x bkk blog n komen blog..
huhu

-adibah-

Diaries said...

X prnh nangis sbb laki? Tipu la korang.
Xkn x prnh nangis sbb ayh, abg or adk laki korang koy. Muahahaa!!!

-Farah-

Diaries said...

memang la farah...tu kira family laa...laki tu mksd kte

alaaa

xkn x phm kot

wahaha!!!!!!

-adibah-

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik