Thursday, February 18, 2010

Just a Short Post

Kalo aku ajk korang serbu rmh aku nk x? Utk geng2 kte je la..
Lps rmh Anis, rmh aku.
Haha~
Mk aku pun aku x tnye lg.

Adibah, aku follow blog "SHInee World".
Bdk ni mmg minat SHInee.
Aku taw ko pun minat gak so aku follow la.
Tgk2 la ek.
Aku minat Min Ho je..
Hehe~
Weh, apsl 2pm mnang byk sgt award?
Kalahkn Super Junior n SS501 lak 2.
Ceh!

5 comments:

bellalala said...

serbu rmh ko?
NAK!!!!!!!!!!!!

2pm memg power pn
wahahahahaha

syazaza ;] said...

haha.. pilih je tarikh yg sesuai...
;D

farah, ade ke perhiasan umah awk tu yg mak awk xnk xD

Diaries said...

GO GO GO 2PM!!!!!

the best~ whee~

ermm...thanks sebab follow blog tu..
cm taw2 je kte skunk minat SHINee..

hehehe...bila nk buat kat umah awk tu?? better sebelum spm keluar..huhu

-adibah-( =_=!)

Diaries said...

Ske ati korang la.. Ari sekolah wktu ptg mk aku xde.. Dtg la kalo korang free. Korang nk dtg ble? Ble scheduale korang free?

Ko ingt mk aku nk bg brg die free ke Syaza? Kalo die xnk pon die jual. Bknnye murah brg 2..

-Farah-

bellalala said...

ptg ok la
kte hbs keje kul 3.30

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik