Thursday, April 15, 2010

F*R*I*E*N*D*S

Nothing much i want to say...just wanna to share this story with all of you..hahaa...dr aku abiskn kredit..baik tulis je kat blog..lg ramai baca. btol x?? bg aku cerita ni quite interesting plus sad plus appreciate dengan apa yang kita ade...so?? ENJOY READING EVERYONE!!!

P/S : kepada sesiapa yang dah pernah dapat msg ni atau sinonim dengannya...korunk baca je la ek?? hehe..

(Dialogue)

A : kau rasa kita kwn sampai bila??

B : sampai mati la...

A : kenapa kau cakap macam tu??

B : sebab aku sayang kau..

A : kau rasa jarak kita berkawan berapa lama??

B : 5 minit lagi!!

*lepas tu, si 'A' terdiam lalu bertanya lagi....

A : apa yang kau cakap ni?? 5 minit lagi?? kata sampai mati..

*lalu si 'B' hanya tersenyum...selepas 5 minit, si 'A' melintas dan hampir2 dilanggar kereta tapi diselamatkan
  oleh si 'B'..

* kata orang tua2..bila hayat hampir tamat, kita dapat rasakannya..

*lalu si 'B' berkata...

B : aku tepati janji aku..kita berkawan sampai aku mati..(lalu tersenyum gembira)

*si 'A' hanya mampu menangis....

                                                                         -TAMAT-

aku dapat msg ni masa baru bangun dari tido...hahhaa..lepas tu, terus cam susa nk tido balik...hehee...
teringatkn 'someone' lak...siapa ya??? hehehe...

8 comments:

Diaries said...

hahhahaha...lawak giler!!! kita x perasan letter A and B tu.lps awk tgur br kita perasan. hehehe... ooppppsss!!! sorry!! xde kaitan ngn sesape ek...someone?? hmmm...siapa ya??? hahaha...

-anati-

adibah said...

sape ye?? hahhaa..lawak kn..kte pun tercenggang awk tulis A n B..hahaha..hahahaha

woo!!! post terbaru awk anati..
lme giler awk x post..huhu..
rindu ooo...hehe..

neway,sweet gak awk post ni..hehe

x boleh bla masa 'B' selamatkan 'A'
masa melintas tuh..hahaha

ok,stop it adibah..=_=!

Diaries said...

hehehe...jgn tercengang dh diba...kita seriously x perasan.hahaha...stop it!!nnti klau de cite pape yg bleh inspire korunk semua..kita post k??

-anati-

adibah said...

ok2..kte akn tunggu next post awk..hee

jap2 farah awk jgn salah faham ni bkn 'org' yg anati mksdkn..nnti kte citer yg sebenarnya..hehe...

seperti kata anati xde kaitan ngn sape2..just kebetulan dia tulis A n B tuh..hehe..

kte bce2 mle pun dh fikir ke lain..hahaha..sorry anati..pastu baru fhm pas dia explain..wakaka

Diaries said...

hehheehe...thanks diba..kita pon agk terkejot kot..x ku sangka..huahuahuahua..

-anati-

Diaries said...

jap. ni post anati ke? ingt dibah td. kte x trpk pun A and B 2.. Kte pk 2 just cntoh. Mse korg dok ckp psl A n B kte msih x prasan lg smpai dibah ckp farah jgn salah paham 2.. hahaha..

-Farah-

anisss said...

waa..
sbenarnye kite x phm sgt..sbb sape yg nak mati,sape yg mati bla3
hahah

tapi kite rase dpt tangkap msj dia.
huhu..
bagus!

Diaries said...

hahahha...ape2 pon..korunk dpt la msg yg nk di smpaikn ok??..hehhee..

-anati-

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik