Tuesday, November 16, 2010

NAK KE TAK NAK??

HI!!
hari sabtu hari tu
aku attend wed
sepupu aku
pagi tu diorang wat akad nikah
then malam tu
dinner untuk seisi keluarga
ceeeeewwwaaah!!

aku datang malam
sebab dari pagi sampai petang
sibuk dengan MUET
then meronggeng dengan kawan2ku kejap
hehehe paling best!!

then masa aku datang dinner tu
guess what??
tempat duduk aku dekat mana??
aku duduk depan pengantin
hohoho..
tak pernah2 duduk depan sekali depan pengantin .
yang paling tak bole bla
time pengantin jalan
ada lampu spotlight ni
so bila diorg menuju ke tempat duduk diorg
dengan aku2 sekali kena lampu spotlight
awkward!!!
last2 aku angkat tangan
lambai macam ala2 princess gitu..
hahahha

then nak balik tu,
adik aku nak tangkap gambar dengan artis ni
dia ni tak de la terkenal mana pun
tapi aku suka sikap peramah dia
yang paling penting
tak sombong orangnya
bapak dia pon lawak orangnya
dia ni berlakon watak dafi
dalam cerita spa Q
nama sebenar dia aku lupa pulak
hehehe..sorry ya!

sebenarnya, adik aku yang teringin sangat
nak tangkap gambar dengan dia
dengan sepupu aku gak
then, bila dah tiba masanya,
adik aku segan2 pulak dah
ok..sebagai kakak..aku rasa awkward 
dengan gelagat adik aku ni
macam nak jumpa bf pulak
aigoo~

nak ke tak nak tangkap gambar ni???
dafi sendiri yang datang kat adik aku
ceh..mula terasa jeles ni
*jeles...jeles...jeles..*
disebabkan adik aku ni
lambat sangat nak make a move
aku terus berdiri sebelah dafi
aku pas kamera kat ayah dia
suruh tolong tangkapkan gambar
hehhehe

bila dah tangkap tu 
tengok dafi..tinggi giler!!!
dia ahli keluarga pihak pengantin perempuan
and harap maklum
tema diorg pink

wooohhhooo~
best pulak rasanya
asal pulak aku yang teruja ni??
oh no no no....
then, sepupu aku tu jeles lak sebab aku berdiri sebelah dafi
siapa suruh tak cepat2 pergi..
aigoo~ 

anyway, ni gambarnya..
weeeeee~


..happy moment..



5 comments:

adibah said...

ada tak gmbr yg awk kena spotlight tu? terbaik laaa. cm princess lak kene spotlight gituu.

ohh gmbr awk ngn dafi tu terbaik laaa. nice one!

farah said...

hahaaha!!!! kalo key or Kim Hyun Joong msti dh lme awk nk tgkp gmbr

anati said...

hohoho...
diba, kte x tangkap gmbr ms lmpu spotlight tu...tergamam sebentar!
hahahhaa...yo la..xpernah2 camtu..hehehe thanks diba!!

fara, yup!!! sudah tentu sih!!
mmg setiap hari kita akn tgk gmbr diorg je la..hehehe

tringin nk jmpa khj 4 dec ni...hmmmm..klau la xde pape hal
aigoo~

nurul hidayah said...

anati aku nak gi gak dowh....xsabarla..haha
anyway pelakon tu agak femes la..
haha kenapa la x ingat nama anati
nice shot!!

anati said...

hohoho...aku terlpe daaaa..
tp pape pon....best ar!!! wooohhhhoooo.....jom hidayah ikot..hak4!!

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik