Monday, January 11, 2010

Persahabatan Antara Lelaki Dan Perempuan

    Can boys and girls really be friends? Kalo trlalu rpt xkn jtoh hati ke? Possible ke laki dgn pompuan jd kwn rpt without falling 4 each other? Mgkin possible la kalo laki 2 buruk n pmpuan 2 cntik atau sbaliknye. Kot. Haha.. Bpk shallownye pmikiran cmni.

                          Tp possible ke? Yela kisah cnta slalu brmula dr kwn.
                             Boleh ke laki n pompuan jd rpt gler tp x jtoh cnta
                                                with each other? 

                            Ptot tnye dibah soalan ni.. Btol x dibah? Haha..
 
     Tp btol la kn? Pmpuan dgn laki ssh nk jd kwn rpt without faling 4 each other.. Don't u agree? Slalunye kalo tgk citer cnta msti laki ni jtoh cnta dgn kwn baik pmpuan die or sbaliknye. Knp ek?

                          Mgkin sbb pmpuan dgn laki mmg dkurniakn utk menyintai anara satu same len ye dak?
                        Yeke cmtu? Cbe tgk kisah tentang 2 manusia prtama ya diciptakn- Adam dan Hawa.
                          Hawa dicipta utk menemani Adam dan utk mencintai dia.. So kte ni sbg ank Adam
                            n Hawa pun sme je la an.. 
               
                                              Tp btol ke x ape yg aku ckp?
                                            Mmgla pmpuan dgn laki bleh jd kwn
                                          Tp ada risiko la an... Haha..
                                                Pe pndapat korang?
                                              Trutama pndpt Dibah..
                                                       Hahaha.... 
                                                    Jgn mara ~
                                                       Muah!!!  

10 comments:

syazaza ;] said...

boleh. klu lelaki n perempuan tu dah ada pasangan or diorg x berkeinginan antara satu sama lain cam budak2.

tp org barat ok je berkawan jantina berlainan sbb pemikiran diorg lain skit. huhu

Diaries said...

yeah!!
saya sokong anda syaza!!
huhu..

-adibah-

Diaries said...

dan lagi satu kenapa nk
hightlightkn nama kte kat post
awk tu fara?
cm xde nme lain ke??huhu...

-adibah-

Diaries said...

haha..persahabatn laki n pompuan??
haha..
ok bg saya..em..bleh je kwn..cinta tu hal lain..tp kita sbg umat islam harus la jaga batas2nya..
ada sebbnya lagi pon islam suruh wat camtu..saya bukn ckp sbg org yg handal dlm bab ini, tapi inilah hakikatnya..em..lagi satu..mungkin klau kwn ada possiblelities nk jatuh cinta...mungkin juga tidak coz sstgh org anggap dia sbg kwn je..em..tp klau suka pon..apa salahnya..masing2 dh mengenal hati budi masing2..mcm satu lagu tu..lucky i'm in love, with my bestfriend...haha..sorry la..pnjg lebar..

Diaries said...

bpk pnjg anati komen..atas komen ni
anati tulis..dia lupe nk tulis nme..

betul2 anati kte sokong awk..
kte kena ada bts2 dlm pergaulan..
tapi xsemestinya berkawan ngn laki tu kte akn ske kat dia..tgk org mcm mne la..tapi kalo dah ske nk buat mcm mne? terima je la hakikat..haha

-adibah-

Diaries said...

Wah!! 2 ah aku hairan sape la yg komen xde nme. ada 'saya' pulak 2. Haha.. Msti Anati ni. Tp Xde lak 'anda' kt situ. Haha.. Main2 je Anati.

-Farah-

Diaries said...

To dibah.

Awk mmla sokong Syaza. Dh x puas hati aku highlight nme awk kt post 2 an. Haha.. Sronok la highlight nme awk. Tp pe yg Syaza ckp btol gak. Haha.. Kalo da ada pasangan xkn nk ske kt org len ek? Tp mksud aku bkn laki n pmpuan xleh brkwn. Mksud aku leh ke kwn RAPAT GILER!!! Cmtu ah.

-Farah-

Diaries said...

mmg la awk ske hightlightkn nme kte
sbb awk ske usik kte..haha..


-adibah-

Diaries said...

haha..saya?? anda?? haha..nnti la kita letak.. bole ke kwn rapat?? bleh je..tp tgk org tu la dulu..dia rs mmg la kwn rapat..tp kekadang tu..dia rs dia JUST kwn rapat...not more than that..tp ada gak fikir..dh kwn rapat..so dia nk go on dgn relationship diorg tu yg lebih lanjut..haha..ayt x leh bla..

-anati-

nurul hidayah said...

33 org lelaki tu dah out of date la..haha...
maksud aku rain,kimbum n orlandom bloob

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik