Wednesday, January 27, 2010

Cakes

Ok. Dlu aku prnh ckp kt geng2 aku yg aku x ske kek
tp skarg aku dapati aku ske la jugak mkn kek
tp ada la jnis2 kek yg aku ske.
So aku trik blk la ape yg aku ckp psl
aku x ske kek 2.

Aku ske cheese kek and kek yg ada blueberry tu.
Cupcake yg ade blueberry kt dlm die pun aku ske.
Kalo blueberry cheesecake lg la aku ske.
Hehe~





Cheesecake
(Adibah msti x ske)


 
 
 
 

Blueberry cheesecake
(Rsenye Adibah dh trmuntah muntah tgk sume cheesecake ni)
~Hehe~

Kalo Blueberry cupcake pun best gak.
Haha~
Asalkn ade blueberry ek?






Blueberry cupcake
(Rsenye Adibah dh ok dh sbb dh xde gmbr cheesecake)
~Wahaha~







9 comments:

Diaries said...

yum3x... sedapnya...nak gak...hehehe...

-anati-

syazaza ;] said...

mak kte pandai buat tat cheese blueberry.. sedap gler!

klu kek cheese pun penah gak buat..
sedap gak...
haha

bellalala said...

oi syaza!!!!!
feveret kte tu tat cheese blueberry
50 pn kte leh mkn!!!
cpt suh mak awk wat!!!

sarahahaha said...

blueberry cheese mmg sdp gler!!!!
sdp gler!!
haha
pai blueberyy pun sdp!
haha

Diaries said...

Weh!! Nk rse gak Syaza!! tp aku taw Dibah msti xnk join. Wahaha!!

Diaries said...

aik, Srh awk komen wktu yg sme kte komen? Dasyat!!! (lol)

-Farah-

Diaries said...

kte ske cake pape asalkan
x de CHEESE!!!!

tu je..hehehe

-adibah-

sarahahaha said...

farah:
tapi kita lg pantas!
haha!

ok, knpa wod verification tu lwk sgt??
- CEDENDUR(?)
wahahaha

Diaries said...

Mne la aku taw.. Haha..

-Farah-

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik