Saturday, January 23, 2010

Bengang Giler!

   Aku bengang giler dgn jiran aku kt blakg rmh aku.
Die ske psang lagu kuat2. Lps 2 ske psg wktu2 aku nk tido lak 2.
Tgh mlm die psg. Pagi buta pun die psg.
Woi! Bli mp3 la!!!
Mgganggu ktenteraman org je!!

Aku pun asyik bangun lewat.
Mne x nye dh asyik trjge tgh mlm je.
Lps 2 xleh tido blk.
Smlm aku tido awl tp aku jge kul 1.
Org blakg 2 dh mle dh dgn lgu die 2. Bkak lgu yg sme brulang kli.
Ape ah. Pk la psl org len yg nk tido ni.
Kalo ikutkn nk je aku cmpk batu kt tgkap blk die.
Yg ske wat bsing 2 pmpuan. Aku taw sgt la. Ske nyanyi n memekak.
Menyampah Betol!!
Woi!! Suara ko 2 aurat la!!
Nk nyanyi pun control la skit volumenye!!
Wat skit telinga aku je!!

GERAM GLER!!!
Kalo x kaco Ktenteraman n tido aku xpela ko nk nyanyi smpai skit tekak pun.
Kalo nk idop brjiran pk la psl perasaan jiran ko gak! Ish!! Sabar je la!!

4 comments:

syazaza ;] said...

cara yg senang nk ajar dia. awk terus bangun, pasang radio ke cd ke apa, cabar volume dia!!! ha! bila dia slow, awk pun slow... bila di naikkan lg volume, awk naikkan lg. Hah!!!!!

benci tul org yg x peduli pasal org lain ni.

Diaries said...

Nnt aku lak kne mrh dgn mk aku wat bsing mlm2 buta.

-Farah-

syazaza ;] said...

tp mak ko x marah plak jiran ko tu.
aisemen...

Diaries said...

Blk mk aku jauh dr blk aku. Blk aku pling dkt dgn blk bdk yg bsing 2. Dkt blkg blk aku je.. Aku lak mmg xleh brbnyi wktu tido. Bnyi skit pun dh trjge. Phone aku vibrate pun aku leh trjge...

-Farah-

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik