Wednesday, January 27, 2010

Cinta

 
 
Ok. Aku nk tnye geng BPS. Brape rmai dr korang
prnh or sedang jatoh cnta?
Aku bce blog korang ade je psl sorang laki ni 
Adibah dgn Syaza aku x trkjot ah sgt
Sbb depe mmg slalu citer psl laki 2 mse sek dlu pun.
Tp Sarah 2 aku agk trkjot ah gak.
Haha~
Dlu aku mmg x brape selesa kalo citer psl 'die' kt Sarah.
Ye ah. Die mcm x minat psl bnde2 ni je an.
Skali bce blog psl die sdih dsbbkn sseorg aku agk trkjot skit ah.
Plus, die sorang je komen psl 'die' kt post aku yg sbelom ni.
Mmg x disangka ah.
 
So aku nk taw ah gak ni Sarah. 
Dlu ko mcm x interested je ble aku citer psl 'die'.
Tiba2 je ko leh tnye psl die lak. 
Knp ek?
                              

13 comments:

syazaza ;] said...

sapa "die" ekk?
hehe mcm mana dgn nabilah plak?

sarahahaha said...

uhh~
cmne nak ckp ye..
I've those talent.
I mean, my character switch by surrounding/situation.
so, there is many side of me that you'll not expect.
and sbnrnya kta critala psl lelaki,
all the time I guess,
but to Bella only..
kta rasa dia pn dah mls nk dgr lg.
btul bella?

dan..
knpa kita tnya psl 'dia'?
sbb kta taula mcm mne rasanya..
kta prnh rasa..haha

Diaries said...

serious kte x phm apa yg sarah , farah n bella ckpkn ni...
pening kepala gue...laki mne korg
ckp kn ni?? huhu..

somebody tell me

-adibah-

sarahahaha said...

dibah...awk mmg dah jauh ketggln..
tula sebuk dgn krja je..
wahahaha

bellalala said...

haha
farah, awk memg xkan fhm cinta sarah tu
hahaha
dibah is so yesterday

kte?
kte pnh jtuh cnta
smpai skang kte bharap kte dpt lg jmpa laki tu

nurul hidayah said...

ish..ish..udah-udahla ngan cinta2 ni..

Diaries said...

Weh, sape lak laki 2 Bella? Ko ni wat aku riso la mse ko ckp ko pun trase ble sebut nme die. Org yg ko ske 2 org yg sme aku ske 2 gak ke?

-Farah-

Diaries said...

Rpenye cmtu Sarah..

-Farah-

Diaries said...

Kteorg ckp psl 'Ting' la Dibah..

-Farah-

bellalala said...

kte dgn ting tu
agak complicated ah
hahaha

psl sarah pny cinta tu
korg jgn amik serius
mak dia x restu klu dorg bkhwin
haha

sarahahaha said...

oi, bella
diam sikit boleh tak ha?
mak kita mcm dah bg tanda2 green light je..
uhu~

lg satu,
apa yg complicated sgt tu..
saje je tease org

bellalala said...

haha
ala klu mak awk x bg, kte tlg kawin dgn dia bg phak awk la
haha

Diaries said...

bru kte taw sape korg ckpkn

hahahaha

-adibah-

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik