Tuesday, January 26, 2010

Model For A Day

Ari ni aku cm jd model and photographer for a day.
Best gak ah. Ada aktiviti nk wat.
Aku gi rmh Syaza.
Dilah, Dibah n Dayah pun ade skali.

Sbelum gi rmh Syaza aku gi JJ dgn mk aku nk apply keje
kt butik sbelah kdai Orange 2.
Ala, tmpt keje bru Dibah.
Sbnrnye, aku ada gak mghrp x dpt keje 2.
Rse tkot la pulak an.
Aku x pndai jd promoter.
Kne ckp dgn org ni yg aku xnk.
Malu kot!!!
Aku tkot gak kalo kne mrh dgn boss ke superviser ke.
Tkot ah...
Rse cm xnk keje la pulak.

Lps dh apply gi amik Dilah. Mse lalu dpn sek trnmpk ah 2 org minah ni
brjln pegang payung. Aku pun tgk ah.
Mne la taw org aku knal ke an.
Rpe2nye Dibah n Dayah.
Mk aku brhnti la kete bg depe tmpang.

Smpai je rmh Syaza dh bsing2.
Mklumlah dh lme x jmpe.
Mcm2 la kteorg smbang. Psl cinta la..
Psl kawin la.. Psl botox la..
Psl SYAZANI pun ada!!!
(apsl lak ckp psl mamat lawa ni?)
Syaza citer ah die jmpe Syazani n Whisz mse nk amik ujian lesen.
(spt biasa Syaza scan laki je)
Syaza nmpk tmpt duduk sbelah Whisz ksong.
Syaza ape lg? Tros dduk.
(again scan laki je.. I must say kalo psl laki mmg vision die bgos walopon die rabun)
Sori mngumpat Syaza.
Aku jelez la pulek..
Hang dpt attack 2 laki skali gus.
DASYAT!!

Ok. Lps 2 kteorg naik ats tgkp gmbr. Lps 2 trun blk n smbung
tgkp gmbr. Haha.. Cm model lak tgkp
gmbr bnyk2..
Tp best!!!
Lps 2 aku. Dayah, Dibah n Dilah jln kaki gi sek.
Mse jln 2 mmg rse sdih gak ah
sbb tringat mse dlu aku jln dgn Dibah kt jln 2 mse nk gi sek mk aku lps blk sek.
 (mk aku ckgu SKBTHO 1)
Mse jln dgn dDibah 2 'die' ade lalu situ gak.
Tringat blk ah memori 2.

Aku jln dgn Dayah while Dibahjln dgn Dilah.
Aku dgn Dayah smbg psl citer jpon ah n SS501 pun ada gak.
Best pulak smbg dgn Dayah ni.
Dh lme x jmpe an..

Ok. Ni ah kbanyakn gmbr2 yg kteorg amik.



 
 
 
 

12 comments:

Diaries said...

oookayyy... Pnjg giler post aku. Haha.. Aku rse nk ltak lg gmbr ah. Bnyk lg ni

-Farah-

Diaries said...

Aku rse snyuman aku ni x lawa la.. Dull giler..

-Farah-

bellalala said...

aik dibah dah x keje ke?

Diaries said...

to bella

kte off day la nabila..
tapi kn kte dah nk hntr surat berhenti coz kte dah dpt keje kat
butik..

to farah:
kte nk gmbr yg lain lagi especially
gmbr kte laa...tq!!


-adibah-

Diaries said...

Yela2 cik Adibah oi. Kte ingt nk ltak lg gmbr tp 2nggu dlu kot. Oi, Bella aku post pnjg brjela ni je komen ko? Tnye dibah dh x keje dh. Pe kaitannye dgn post aku? CEH!!

-Farah-

bellalala said...

lol
dah pnjg sgt smpai aku xtau nk fokus katne
hahaha

syazaza ;] said...

fokus la kat gamba aku yg cantik tu, bella!! xD

n ala farah.. bkn model profesional mmg senyum mcm tu ke? XD

sarahahaha said...

tak jeles pun...
(wlaupn takde org tnya)
wahahaha!
oih! sbaik aku takde,
kalau tak, terkeluar semua rahsia2 aku.
wahaha
save!save!
ei..farah,
awk ni tak rasa pape ke dgn nama syazani??
mcm ok je..

Diaries said...

Rse ah gak tp mcm mne pun kne hadapi gak. Smpai ble nk lari an. Mse Syaza citer pun aku trase gak sbnrnye tp pduli ape aku the past is the past n aku xleh go back 2 the past.

-Farah-

Diaries said...

Yeke cm model Syaza? Haha... Sbb aku kurus sgt kot.

-Farah-

bellalala said...

aduss
aku pn terasa ah bila sbut nm syazani
sbb dia err...err
ah! aku x sggup lg nk mgigatinya
wahahahaha

Diaries said...

apahal korang ni??

x phm aku bila korg terasa bila farah sebut nme syazani..

ooh...skunk bru terkantooi...
kat sek x bg taw kte pape pun..
hahahahahaha

-adibah-

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik