Tuesday, March 23, 2010

Our Dreams

Kami bertiga dah simpan satu impian yang berharap akan menjadi
satu kenyataan satu hari nanti..Apa impian itu?


Impian yang kami simpan??


Lain dan tak bukan kami ingin melancong ke Korea..


Kami ingin pergi ke Korea untuk melancong dan semestinya
menggunakan duit sendiri..


Nak mencapai impian tu selepas ini kena belajar 
bersungguh-sungguh supaya dapat pekerjaan yang bagus..


ADIBAH:Bakal lulusan undang-undang syariah


FARAH:Bakal lulusan TESL


ANATI:Bakal lulusan farmasi


(padahal tak buat lagi kursus ni)
*sebab itulah tulis perkataan 'BAKAL'


Yang penting , nak melancong ke Korea bersama-sama sebelum kami 
kahwin..


Itu yang paling penting...


Tempat yang wajib kami pergi Seoul and Jeju Island..


Lokasi lain akan difikirkan...



5 comments:

Diaries said...

wei, mlancong je? duduk sne la

-farah-

Diaries said...

melancong je laaa...

kalo nk duk sana cara senang kawin ngn org sana...

6 hari ke korea pun dah telan belnja rm2229..kte dah buat research....

-adibah-

Diaries said...

bpk ah.. awk edit ke post ni? td bce len je. Agknye x dpt g sbelom 30 thun kot

-Farah-

bellalala said...

rm2229?
ok tu murah tau x!!!!
mksd kte dgn gi tmpt jauh, 6 hari lg pastu kos2 sume
tu kira murah tau

Diaries said...

kne keje smbil bljr ah nk kmpul duit

-Farah-

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik