Friday, April 3, 2009

Rollercoaster Ride

Faraaaaaaaaaaah.......... is so cool!


Ari ni mmg BEST! Hahaha... tp ari ni aku cam rollercoaster. Skejap up skejap down. Skejap moody skejap gelak cam pompuan Giler! But then again, ari2 aku cam 2. Hehehe... Sial tul. So anyway ari ni mmg best cuz aku byk gelak n aku trlanggar Ting. huhu.. kt sek td, pagi2 mmg aku moody. xde mood dowh! tp ble smbang dgn geng2 aku yg cam sial 2 mmg aku gelak. mse tgh smbg2 dgn geng aku, aku nmpk Dilah dduk sorang2. Aku pun g duk sbelah die. aku mggatal dgn die tp aku bkn lesbo taw.. Mse dilah Tgh ckp dgn Nick Jonas aku pndg blakang observe geng2 aku n Frhan. Die tgh wat prbahasan psl pe ntah. Kwn2 die dgr je.. aku pun trsnyum sorang2 tgk Frhan. ble aku nk pusing dpn aku nmpk Ting pndg aku. Mgkin aku prasan sndiri kut. serius, aku ske pndangan die. tajam dowh! Leh wat jntung aku brhenti brdengup.. dh start dh dgn jiwang karat aku ni.

Td aku nmpk Ting bersin. Haha.. Sirius comel giler! Wahaha! Bpk Pathetic aku ni. Anyway, td bahu aku trlanggar bahu die.. hehe.. aku epi giler mse 2. Hush! bpk gatal aku! Sial tul.. Ari 2 lak mse nk abis Fizik, aku brdiri dpn meja nk ambik bku latihan Fiz. Ting nk kuar tp die g brdiri sbelah aku. Tiba2 kwn2 die tolak die ke arah aku. Ting pun tahan la supaya x kne aku n mmg xkne la.. aku wat xtaw je.. wat xnmpk.. lps 2 dilah tego aku psl kjadian 2. Rpe2nye die pun nmpk kjadian 2. Ape agknye Ting 2 nk sbnrnye? mnyusahkan org je..

Haha... td mse rehat Hadie mnari mcm org tua. Klakar giler! Dh msuk klas pun aku gelak lg. Dhla gelak xde sopan lnsung tp ntah knp aku rse bangga dgn gelak ketawa aku yg cam sial ni. kalo org kata aku gelak terok pun aku rse bangga. Weirdo! Aku ni mmg cam rollercoaster ride. Skejap moody, skejap epi tp ble moody, mmg moody giler n ble gelak, aduh.. mcm pontianak mengilai. Langsuir pun kalah.. mmg mnakutkn. Sial tul.

3 comments:

SaRra-BeLla-AniSs said...

banyaknye ayat sial!!
x baik oh..
ayyooo dosa ckp diri sndiri sial
x baik tuk kesehatan..
kalo ting bace ni gerenti kena reject awl2
haha


-aniss-

Anonymous said...

sial ok lg
kang di sbut nm neraka jahanam 2 kang
tros ting plh kte

syaza oh said...

td Ting langgar aku!! whee~ X3

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik