Monday, May 17, 2010

What a Day!!

huhu..penat gile rasanye.. mana x nye. hari sabtu hari tu, aku ade majlis prtunagn jap lepas asar. sepupu belah mak aku.. kitorg kn siap awl sikit.. sebb makcik n mak aku nk check lu, ade something missing ke x lagi. At the same time, aku ade gak jnji ngn sepupu belah bapa aku, yg aku akn kluar n tido umah dia.. the best part kat mjlis tunang tu, aku jmpe pelakon. haha.. dia blakon citer spa Q tu, watak dia nama Dafi..kebetulan lak. dia keluarga belah penagntin..

ok..dh abis mjlis tu, aku tros blik umah, siap2 tok gi lak umah sepupu belah bapa aku. makcik aku amik, agak rush time tu..huhu..pastu smpai kat sn dlm kul 7.30 pm. mmg dh janji ngn dia akn tibe time2 camtu. smpai je sn, tros solat n nk rehat2 jap..kebetulan nk rehat, sepupu aku tu smpai. dia br blik dr konvensyen belia ape ntah..haha..lupe lak. kat putrajaya. pastu dia suro siap2 utk gi umah kawan dia. kawan dia ade wat doa selamat..

best gak kat sana. tengah2 makan, sepupu aku kata ade pelakon kat sini.. aku cam huh?? hahaha..( blur jap). aku pon searched la org tu..pastu tengok ade sorg ni cam kenal je.. rupa2nye, btol sangkaanku..yeah!! zizan nin!! tapi sempat tgk dia dr belakang je. huhu..pastu, one of my cousin friends tu, mahasiswi UIA..ckp je UIA teringt kat diba..haha..almaklum la..awkkn nk msk situ..hahaha..nk dkt balik tu, dia bg advised kat aku.. dia byk kali ulang words ni... BE PATIENT!! hmmmm..

apa2 pon, kat sana best! kwn2 pon agk sporting. so x de ar rs kekok. kitorg kat sana sejam je. sebb lepas tu ade destinasi lain nk dituju..ceh!! ayt skema jap..hehehe..pastu kitorang gi I-City.. best giler + + +...no wonder la tmpat tu no.1 technology in Malaysia.. cantik sgt2!! ingatkn tu pokok btol2..tapi x..diorg byk gune elektrik..lmpu2 diorg gune colourful...daun2 dia tu rsnye diperbuat drpd plastik yg bleh tahan haba..klau tgk pokok warne putih..cam rs time tu snowy lak..n cam dlm cite winter sonata pon ade. haha...bukan pokok je..even bntuk bear, merak, rusa pon ade gak..

sesak gak time tu. ramai yg nk gi kat situ. tapi alhamdulillah. dpt gak parking..yeay!! kitorg kn jalan sikit ke tempat tu...n even kena pnjat bukit gak!! dan x bole bla.. aku mmnjt bukit tu dgn memakai kasut TUMIT TINGGI..wakakaa...nasib baik tapak dia leper..so agk stabil la..hahha..so the moral of the story, tanye lu org tmpt tu camne or buat research ttg tmpt tu..xde la tersalah pilih kasut..hahaha...lwk je.. agk panas kat ats bukit tu tp i still enjoyed!

pastu, kitorg gi minum jap..n blik.Balik2 tu, solat n tros tido.. hahaha..penat yg teramat!! exhausted u know! anyway, thanks my dear cousin..hehe..best3!!

7 comments:

adibah said...

bestnye awk..hahah..berjalan sakan la ni..hahaha..btw,I-CITY kat ne??
kte nk g ngn korang la plak..huhu

weh.seriously lama giler tk ym ngn awk..huhu

farah said...

wah.. kte adyik duk rmh je..

adibah said...

hahaha..tadi bkn dh keluar ngn kte ke?? hahaha

anati said...

huhu..best la gak..hehe..plus penat giler..kat area shah alam... sesak giler..ya la pegi time weekend..mn xnye..tu ar dh lama x ym ngn awk..rindu o..huhu..korg gi mn?? wah2!! bestnye korg..

adibah said...

anati!!!! bkk fb anda sekarang atau ym..serius bnyk giler citer..

xde ah..tadi g kajang..cop setem hasil borang perjanjian asasi tu..

pastu mak farah bwk mkn kenny rogers n dunkin donut..kalo awk ada kte dh belanja awk mkn donut..lain kali je la..huhu

syazaza ;] said...

kte nmpk tulisan TUMIT TINGGI je..

haha kte slalu pikir ni anati ni innocent and x reti pkai high heels. huhuhu

anati said...

hehe..sje nk boldkan tumit tinggi..gagaga..T_______T.. hahaha..reti ar pakey!! nasib baik rs ringan kasut tu..n selesa bangat sih!! hahaha..plus kita mmg minat giler ngn kasut tinggi..hehhe..shhh!!

 

Template by BloggerCandy.com | Header Image by Freepik